Key aspects of the development of meat industry in the Republic of Belarus
Abstract
The performance of the meat industry of the Republic of Belarus in 2014 is examined and analyzed. The main indicators of the development of the meat industry are given. The measuresaimed to improve the competitiveness of meat industryas well as to increase its efficiency are proposed.
About the Authors
T. ShakelBelarus
O. Rogojsha
Belarus
References
1. Об утверждении стратегии технологического развития Республики Беларусь на период до 2015 года:Постановление Совета Министров Республики Беларусь от 1 окт. 2010 № 1420.
2. Отраслевая программа развития организаций мясной промышленности в 2011−2015 годах: постановление коллегии Министерства сельского хозяйства и продовольствия Республики Беларусь.
3. Интернет-портал Национального статистического комитета Республики Беларусь [Электронный ресурс]/ Нац. стат. комитет Респ. Беларусь. – Минск, 2015. – Режим доступа: http://www.belstat.gov.by/. – Датадоступа: 20.03.2015 г.
Review
For citations:
Shakel T., Rogojsha O. Key aspects of the development of meat industry in the Republic of Belarus. Topical Issues of Processing of Meat and Milk Raw Materials. 2014;1(9):27-32. (In Russ.)