Preview

Topical Issues of Processing of Meat and Milk Raw Materials

Advanced search

TRENDS AND EVOLUTION PROBLEMS OF DAIRY INDUSTRY

Abstract

For competitive growth of belorussian agro-industry the primary target is a perfection of agriproduct processing, especially the development of energy-conservative and waste-free technologies. In this article there are the main trends in the dairy industry and the problems which necessary to solve.

About the Author

A. V. Меliashchenia
Institute for the Meat and Dairy Industry
Belarus


References

1. Мелещеня, А.В. Предложения по формированию структуры производства молочной промышленности Республики Беларусь в соответствии с изменениями конъюнктуры мирового рынка / А.В. Мелещеня, М.Л. Климова // Пищевая промышленность: наука и технологии. – 2010. – №1 (7). – С. 70–81.

2. Предложения по повышению эффективности экспорта молочной продукции / Современные технологии сельскохозяйственного производства: материалы XIII междунар. науч.-практ.конф., Гродно, 2010


Review

For citations:


Меliashchenia A.V. TRENDS AND EVOLUTION PROBLEMS OF DAIRY INDUSTRY. Topical Issues of Processing of Meat and Milk Raw Materials. 2010;(5):7-15. (In Russ.)

Views: 128


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2220-8755 (Print)