Preview

Topical Issues of Processing of Meat and Milk Raw Materials

Advanced search

THE USE A NEW GENERATION OF BIOLOGICAL OBJECT IN THE OF PASTY DAIRY PRODUCTS

Abstract

This article addresses issues of application of starter cultures and enzymes in production of a new generation of new kinds of pasty dairy products for preventive nutrition und the impaction on the quality

About the Authors

B. Tuganova
Семейский филиал ТОО «Казахский научно-исследовательский институт перерабатывающей и пищевой промышленности
Kazakhstan


S. Smagulova
Семейский филиал ТОО «Казахский научно-исследовательский институт перерабатывающей и пищевой промышленности
Kazakhstan


B. Iskakova
Семейский филиал ТОО «Казахский научно-исследовательский институт перерабатывающей и пищевой промышленности
Kazakhstan


References

1. Богданова, Е.А. Технология кисломолочных продуктов и молочно-белковых концентратов: справочник / Е.А. Богданова, Р.Н. Хандак, З.С. Зобкова. – Минск: Агропромиздат, 1989. – С. 311.

2. Евдокимов, И.А. Рациональные технологии переработки вторичного молочного сырья / И.А. Евдокимов, М.С. Золотин // Молочная промышленность. – 2007 – №11. - С. 45–46.

3. Остроумова, Т.Л. Молочно-белковый продукт из вторичного молочного сырья / Т.Л. Остроумова, И.Г. Куменчик, М.А. Панасенко // Молочная промышленность. – 2007. – №2 – С. 54.

4. Храмцов, А.Г. Справочник технолога молочного производства. Технология и рецептуры / А.Г. Храмцов, С.А. Василисин. – СПб.: ГИОРД, 2004. – Т. 5: Продукты из обезжиренного молока, пахты и молочной сыворотки. – С. 576.


Review

For citations:


Tuganova B., Smagulova S., Iskakova B. THE USE A NEW GENERATION OF BIOLOGICAL OBJECT IN THE OF PASTY DAIRY PRODUCTS. Topical Issues of Processing of Meat and Milk Raw Materials. 2011;(6):37-43. (In Russ.)

Views: 95


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2220-8755 (Print)