Preview

Topical Issues of Processing of Meat and Milk Raw Materials

Advanced search

THE USE A NEW GENERATION OF BIOLOGICAL OBJECT IN THE OF PASTY DAIRY PRODUCTS

Abstract

This article addresses issues of application of starter cultures and enzymes in production of a new generation of new kinds of pasty dairy products for preventive nutrition und the impaction on the quality.

About the Authors

B. S. Tuganova
Semey branch “Kazakh Research Institute of Processing and Food industry”
Kazakhstan


S. T. Smagulova
Semey branch “Kazakh Research Institute of Processing and Food industry”
Kazakhstan


B. B. Iskakova
Semey branch “Kazakh Research Institute of Processing and Food industry”
Kazakhstan


References

1. Евдокимов, И.А. Рациональные технологии переработки вторичного молочного сырья / И.А. Евдокимов, М.С. Золотин // Молочная промышленность. – 2007. – №11. – С. 45–46.

2. Храмцов А.Г., Василисин С.А. Справочник технолога молочного производства. Технология и рецептуры. – Т.5 Продукты из обезжиренного молока, пахты и молочной сыворотки.– СПб.: ГИОРД, 2004. – С. 576.

3. Остроумова Т.Л., Куменчик И.Г., Панасенко М.А. Молочнобелковый продукт из вторичного молочного сырья / Т.Л. Остроумова, И.Г. Куменчик, М.А. Панасенко // Молочная промышленность. – 2007. – №2. – С. 54.

4. Богданова Е.А., Хандак Р.Н., Зобкова З.С. Технология кисломолочных продуктов и молочно-белковых концентратов: справочник: Агропромиздат, 1989. – С. 311.


Review

For citations:


Tuganova B.S., Smagulova S.T., Iskakova B.B. THE USE A NEW GENERATION OF BIOLOGICAL OBJECT IN THE OF PASTY DAIRY PRODUCTS. Topical Issues of Processing of Meat and Milk Raw Materials. 2010;(5):192-199. (In Russ.)

Views: 106


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2220-8755 (Print)