PRODUCTION OF «MARBLE» MEAT: FOREIGN EXPERIENCE AND DEVELOPMENT PROSPECTS IN REPUBLIC OF BELARUS
Abstract
The problem of development of meat cattle breeding in the world and in Belarus is considered. Information on features of the production technology of «marble» meat is given. Tasks of expansion of normative and technical base in Belarus in connection with development of meat cattle breeding are put.
About the Authors
A. V. MeliashcheniaBelarus
S. A. Gordynets
Belarus
References
1. Петрушко, С. У «мраморной» говядины свои аргументы / С. Петрушко // Белорусское сельское хозяйство. – 2011. – № 11 (115). – С. 40– 42.
2. Раковец, Е «Мраморное» мясо – мясо высшего класса / Е. Раковец // Белорусское сельское хозяйство. – 2011. – № 8 (112). – С. 51–54.
3. Шалк, Г. Качественная говядина и бизнес-идеи – хорошее начало для успеха / Г. Шалк, И. Дёмин // Мясные технологии. – 2011. – № 12. – С. 24–25.
4. Яремчук, В.П. Мраморное мясо – природный деликатес / В.П. Яремчук, В.И. Родин // Мясные технологии. – 2011. – № 12. – С. 22–23.
Review
For citations:
Meliashchenia A.V., Gordynets S.A. PRODUCTION OF «MARBLE» MEAT: FOREIGN EXPERIENCE AND DEVELOPMENT PROSPECTS IN REPUBLIC OF BELARUS. Topical Issues of Processing of Meat and Milk Raw Materials. 2011;(6):56-63. (In Russ.)