OPTIMIZATION FATTY-ACID STRUCTURE OF THE FATTY PHASE OF THE PRODUCT DAIRY-FATTY DRY WITH VEGETATIVE FATS
Abstract
The optimum structure of a fatty phase of a product dairy-fatty dry with vegetative fats by criterion of the maximum similarity to fatty-acid structure of dairy fat taking into account limiting conditions is developed. The "knowhow" of a product dairy-fatty dry with its use is developed.
About the Authors
O. V. DymarBelarus
N. N. Furik
Belarus
M. V. Zubik
Belarus
References
1. Современное состояние и перспективы переработки молочной сыворотки [Электронный ресурс] – 2011. – Режим доступа: http://www.milkbranch.ru/publ/view/21.html. Дата доступа: 15.02.2011.
2. Растительные жиры для молочных продуктов компании «Cargill» // МОЛОКОпереробка. – 2008. – №12(39). – С. 14–15.
3. Жирнокислотный состав растительных масел и маргариновой продукции [Электронный ресурс] – 2011. – Режим доступа: http://www.znaytovar.ru/new1074.html. – Дата доступа: 17.02.2011.
Review
For citations:
Dymar O.V., Furik N.N., Zubik M.V. OPTIMIZATION FATTY-ACID STRUCTURE OF THE FATTY PHASE OF THE PRODUCT DAIRY-FATTY DRY WITH VEGETATIVE FATS. Topical Issues of Processing of Meat and Milk Raw Materials. 2010;(5):181-191. (In Russ.)