NEW DIRECTIONS IN DEVELOPMENT OF MEAT PRODUCTS FOR DIABETIC NOURISHMENT
Abstract
In this article the results of work on creation of meat products for the diabetic nourishment (pies, half–finished products, boiled sausages) was demonstrated. The optimal quantity of diabetic photocompositions «Диа–Вита» and inulin (4%) added in the meat products was determined.
About the Authors
T. KysonskaiaRussian Federation
S. Gordinetz
Russian Federation
L. Shalyshkova
Russian Federation
References
1. Бесседен, Д.Г. Избыточный вес и ожирение. Профилактика, диагностика и лечение / Д.Г. Бесседен, Р. Кушнер. – М.: БИНОМ, 2004. – 240 с.
2. Николайчук, Л.В. Настольная книга диабетика / Л.В. Николайчук, Э.В. Владимиров. – Минск, 2004. – 479 с.
3. Рудницкий, Л. Все, что нужно знать о диабете / Л. Рудницкий. –СПб.: Питер, 2007. –123 с.
4. Raftiline u Raftilose – ингредиенты для функциональных продуктов питания // Пищ. пром–сть. – 2004. – № 8. – С. 82.
Review
For citations:
Kysonskaia T., Gordinetz S., Shalyshkova L. NEW DIRECTIONS IN DEVELOPMENT OF MEAT PRODUCTS FOR DIABETIC NOURISHMENT. Topical Issues of Processing of Meat and Milk Raw Materials. 2009;(4):205-211. (In Russ.)