Preview

Topical Issues of Processing of Meat and Milk Raw Materials

Advanced search

NEW DIRECTIONS IN DEVELOPMENT OF MEAT PRODUCTS FOR DIABETIC NOURISHMENT

Abstract

In this article the results of work on creation of meat products for the diabetic nourishment (pies, half–finished products, boiled sausages) was demonstrated. The  optimal quantity of diabetic photocompositions «Диа–Вита» and inulin (4%) added in the meat products was determined.

About the Authors

T. Kysonskaia
РУП «Институт мясо-молочной промышленности»
Russian Federation


S. Gordinetz
РУП «Институт мясо-молочной промышленности»
Russian Federation


L. Shalyshkova
РУП «Институт мясо-молочной промышленности»
Russian Federation


References

1. Бесседен, Д.Г. Избыточный вес и ожирение. Профилактика, диагностика и лечение / Д.Г. Бесседен, Р. Кушнер. – М.: БИНОМ, 2004. – 240 с.

2. Николайчук, Л.В. Настольная книга диабетика / Л.В. Николайчук, Э.В. Владимиров. – Минск, 2004. – 479 с.

3. Рудницкий, Л. Все, что нужно знать о диабете / Л. Рудницкий. –СПб.: Питер, 2007. –123 с.

4. Raftiline u Raftilose – ингредиенты для функциональных продуктов питания // Пищ. пром–сть. – 2004. – № 8. – С. 82.


Review

For citations:


Kysonskaia T., Gordinetz S., Shalyshkova L. NEW DIRECTIONS IN DEVELOPMENT OF MEAT PRODUCTS FOR DIABETIC NOURISHMENT. Topical Issues of Processing of Meat and Milk Raw Materials. 2009;(4):205-211. (In Russ.)

Views: 98


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2220-8755 (Print)