Preview

Topical Issues of Processing of Meat and Milk Raw Materials

Advanced search

DEVELOPMENT OF RECOMMENDATIONS ON USE OF MEAT RAW MATERIAL FOR MANUFACTURE OF VARIOUS GROUPS OF MEAT PRODUCTS AT SORTING RAW MATERIAL ON рН

Abstract

In article results of studying of quality of meat raw material on a parameter рН  are presented. As a result of researches on use of meat raw material recommendations  are  developed  for  manufacture  of  various  groups  of  meat products at sorting raw material on рН.

About the Authors

J. Jakchnovetz
РУП «Институт мясо–молочной промышленности»
Russian Federation


S. Gordinetz
РУП «Институт мясо–молочной промышленности»
Russian Federation


References

1. Тышкевич, С. Исследование физических свойств мяса / С. Тышкевич. – М.: Пищевая промышленность, 1972. С. – 76.

2. Лисицын, А.Б. Теория и практика переработки мяса / А.Б. Лисицын и [и др.]. – М.: ВНИИМП, 2004. – С. 378.

3. Алехина Л.В., Современные методы анализа качества мяса и мясных продуктов / Л.В. Алехина, В.А. Андреенков, В.И. Ивашов. – М.: АгроНИИТЭИ, 1991. – С. 295.

4. Производственно-технический контроль и методы оценки качества мяса, мясо-птицепродуктов: справ. под ред. В.М. Горбатова – М.: Пищевая промышленность, 1974. – С. 186.


Review

For citations:


Jakchnovetz J., Gordinetz S. DEVELOPMENT OF RECOMMENDATIONS ON USE OF MEAT RAW MATERIAL FOR MANUFACTURE OF VARIOUS GROUPS OF MEAT PRODUCTS AT SORTING RAW MATERIAL ON рН. Topical Issues of Processing of Meat and Milk Raw Materials. 2009;(4):217-226. (In Russ.)

Views: 102


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2220-8755 (Print)