Preview

Topical Issues of Processing of Meat and Milk Raw Materials

Advanced search

STRUCTURE, PROPERTIES AND QUALITY OF FOOD BAKED FATS

Abstract

In clause the  review of food, biological value and comprehensibility of food  baked  fats  from  a  different  kind  of  raw  material,  and  also  the  requirements shown to quality of food baked fats and methods of definition of the basic parameters of quality of food baked fats is presented.

About the Authors

O. Dymar
РУП «Институт мясо-молочной промышленности»
Russian Federation


I. Kaltovich
РУП «Институт мясо-молочной промышленности»
Russian Federation


S. Gordinets
РУП «Институт мясо-молочной промышленности»
Russian Federation


References

1. Производство и использование пищевых и технических жиров за рубежом: обзор. информ. / С.Л. Либерман [и др.] // Мясная промышленность.– М.: ЦНИИТЭИ мясомолпром, 1974. –№24 –48 с.

2. Новое в технике и технологии производства пищевых животных жиров за рубежом: обзор. информ. / С.Г. Либерман [и др.] // Мясная промышленность.– 1978.– №13 – 20 с.

3. Мышалова, О.М. Общая технология мясной отрасли: учеб. пособие/ О.М. Мышалова // Кемеровский технологический институт пищевой промышленности. – Кемерово: ЛМТ КемТИПП, 2004. – 100 с.

4. Рогов, И.А. Общая технология мяса и мясопродуктов / И.А. Рогов, А.Г. Забашта, Г.П. Казюлин. – М.: Колос, 2000.– 367 с.

5. Файвишевский, М.Л. Костный жир и направления его использования / М.Л. Файвишевский // Хранение и переработка сельхозсырья. –2007. –№5. –С. 74–77.

6. Файвишевский, М.Л. Современные методы и оборудование производства пищевых животных жиров в СССР и за рубежом: обзор. информ. / М.Л. Файвишевский, Н.П. Кузьменко // Мясная промышлен-ность.– М.: ЦНИИТЭИ мясомолпром, 1985.– №8. – 28 с.


Review

For citations:


Dymar O., Kaltovich I., Gordinets S. STRUCTURE, PROPERTIES AND QUALITY OF FOOD BAKED FATS. Topical Issues of Processing of Meat and Milk Raw Materials. 2009;(4):256-263. (In Russ.)

Views: 92


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2220-8755 (Print)