TECHNOLOGICAL COMPATIBILITY OF MILK-RAW MATERIAL OF VARIOUS ANIMALS AND ITS MAXIMUM RATIO IN THE COMBINED MIXTURES
Abstract
About the Authors
E. . DmitrukBelarus
E. . Efimova
Belarus
M. . Shlemen
Belarus
S. . Virina
Belarus
References
1. Шувариков, А. С. Оценка молока разного происхождения как сырья для детского питания / А.С. Шувариков, М.Н. Алешина, Ю.С. Осипов // Овцы, козы, шерстяное дело. - 2013. - №1. - С. 38-39.
2. Состав и свойства молока как сырья для молочной промышленности: Справочник / Н.Ю. Алексеева [и др.]; под ред. Я.И. Костина. - М.: Агропромиздат, 1986. - 239 с.
3. Горбатова, К. К. Биохимия молока и молочных продуктов / К.К. Горбатова. - М.: Легкая и пищевая пром-сть, 1984. - 344 с.
4. Меркулова, Н. Г. Производственный контроль в молочной промышленности: практ. рук. / Н. Г. Меркулова, М. Ю. Меркулов, И. Ю. Меркулов. - СПб.: Профессия. 2010. - 653 с.
Review
For citations:
Dmitruk E., Efimova E., Shlemen M., Virina S. TECHNOLOGICAL COMPATIBILITY OF MILK-RAW MATERIAL OF VARIOUS ANIMALS AND ITS MAXIMUM RATIO IN THE COMBINED MIXTURES. Topical Issues of Processing of Meat and Milk Raw Materials. 2018;(13):76-84. (In Russ.)