INFLUENCE OF THE COMPOSITION OF THE DRY DEPRESSED MILK BASIS AND TECHNOLOGICAL FEATURES OF TREATMENT OF THE RESTORED MILK RAW MATERIALS ON THE QUALITY AND ORGANOLEPTIC PARAMETERS OF YOGHURTS
Abstract
About the Authors
E. . DmitrukBelarus
E. . Efimova
Belarus
I. . Miklukh
Belarus
S. . Virina
Belarus
O. . Soroko
Belarus
References
1. Горбатова, К.К. Биохимия молока и молочных продуктов / К.К. Горбатова. - СПб.: ГИОРД, 2003. - 320 с.
2. Липатов, Н.Н. Восстановленное молоко (теория и практика производства восстановленных молочных продуктов) / Н.Н. Липатов, К.И. Тарасов; под ред. Н.Н. Липатова. - Москва: Агропромиздат, 1985. -256 с.
3. Горбатова, К.К. Физико-химические и биохимические аспекты производства молочных продуктов / К.К. Горбатова. - СПб. : ГИОРД, 2004. - 352 с.
4. Меркулова, Н.Г. Производственный контроль в молочной промышленности: практ. рук. / Н.Г. Меркулова, М.Ю. Меркулов, И.Ю. Меркулов. - СПб.: Профессия. 2010. - 653 с.
Review
For citations:
Dmitruk E., Efimova E., Miklukh I., Virina S., Soroko O. INFLUENCE OF THE COMPOSITION OF THE DRY DEPRESSED MILK BASIS AND TECHNOLOGICAL FEATURES OF TREATMENT OF THE RESTORED MILK RAW MATERIALS ON THE QUALITY AND ORGANOLEPTIC PARAMETERS OF YOGHURTS. Topical Issues of Processing of Meat and Milk Raw Materials. 2018;(13):68-75. (In Russ.)